Hop til indhold

Tandblegning og så videre

april 16, 2013

Lær hvordan du får gratis hvide tænder. Er du flov ved dit smil på grund af dine grimme gule tænder? Vil du forsøger ikke at grine eller smile i frygt for at vise andre dine farvede gule eller grønne tænder? Nå, alt det kan ændre sig meget nemt. Der er en billig behandling, der kan demonstrere for dig, hvordan du får gratis hvide tænder.

hvide flotte tandblegning tænder

Som et alternativ, ville du ønsker at vide, hvordan du får gratis hvide tænder, der ser ud som om din tandlæge havde bleget dem? Selvom varen er gratis, du skal bare betale et par klinker for fragt. Nå, det er i øjeblikket muligt takket være den geniale forskning af en amerikansk kvinde. Hun opdagede, hvordan du får gratis hvide tænder ved at udføre en analyse i de tandblegning proces. Hun havde gule tænder og hadede dem som de var helt synlige, når hun smilede. Hendes problem tænder udviklet på grund af mange års cigaretter, vin og kaffe. Hun kiggede ind i kosmetisk tandpleje at blege sine tænder, men omkostningerne var utroligt. For de efterfølgende seks måneder, hun prøvede alle de forskellige tandpastaer er tilgængelige uden synlige resultater. Hvad hun virkelig ønskede, var en proces at blege sine tænder gratis. Hun havde ikke råd til de over oppumpet omkostninger på tandlægen, og hendes tandlæge politik ikke betale for kosmetiske tandblegning. Så hun begyndte at forske info om hvordan du får gratis hvide tænder. Endelig er hun hit på en idé. Hvad hun opdagede gennem denne forskning var, at der er 3 effektive måder at få hvide tænder. Og nøglen hun opdagede er utrolig enkel. Det er at bruge begge poster. Og ved at anvende begge af disse produkter, så hun fantastiske resultater. Det trick til hendes opdagelse er at ansætte hver poster, 1 ret efter den anden. Og den bedste del, mens du kigger op på disse teknikker, fandt hun ud af, hvordan du får gratis hvide tænder ved hjælp af gratis prøver af hver vare, alt det koste var et par skillinger for fragten. Det er væsentligt bedre end den 4000 kr hendes tandlæge ønskede. Inden for et par dage, bemærkede hendes venner og nævnte hvor stor hun så ud. Og der var en anden stor fordel, hendes hvidere tænder forbedret hendes selvværd, og det gav hende lov til at smile mere og fremstår mere behagelig og ud-gang. Hemmeligheden om, hvordan du får gratis hvide tænder er i at bruge begge produkter, den ene efter den anden. Få links til begge tandblegning gratis prøver på Free hvide tænder! Hemmeligheden om, hvordan du får gratis hvide tænder er i at bruge begge produkter, den ene efter den anden.

Holde dine tænder lyse og hvide kan være en kamp op ad bakke. Hver dag og faktisk hele dagen vores tænder bliver bombarderet med bejdse-forårsager materialer, fra garvesyre i te eller kaffe, tjære i cigaretter eller andre tobaksvarer, og mange af de kemikalier – både naturlige og syntetiske – som er til stede i den mad, vi spiser, og de drikkevarer, vi drikker. Børstning med hvidtekalk tandpastaer hver dag kan hjælpe til at reducere ophobning af pletter på vores tænder, men over tid gulfarvning og misfarvning af vores tænder er uundgåelig. For mange mennesker en regelmæssig tur til en tandlæge eller tandplejer for at få deres tænder poleret professionelt giver en glimrende måde at holde denne lyse smil ser hvidere end hvid, men mange flere mennesker finder dette en dyr luksus, som ikke kan gøres ofte nok til at opretholde en hvid, lyse smil. Hjem tandblegning systemer giver en overkommelig, sikker og forholdsvis nem måde at fjerne vanskelige pletter fra dine tænder, og tandblegning penne små, pen-lignende rør, der indeholder en blegning gel er den nemmeste og mest overkommelige af alle hjem hvidtekalk systemer. Faktisk tandblegning penne kan endda transporteres rundt med dig overalt, hvilket giver dig en nem måde at slippe af med pletter som kaffe og tobak, når du er på farten. Tandblegning penne er væsentlige pen-formede rør af blegegel sædvanligvis en mild opløsning af forskellige stoffer og et smagsstof, såsom pebermynte, der har en applikator, der giver dig mulighed for nemt at duppe den gel på angrebne tænder. Nogle geler kræver, at du skylle dem grundigt af, andre er mild nok til at blive slugt og vil forsvinde fra tænderne naturligt, når du spiser eller drikker noget. Et meget populært tandblegning pen kaldes blegning. Blegningspenne er billig og meget nem at bruge, som indeholder en penneholder – en blegning gel, der er stærk nok til at fjerne selv vanskelige pletter efter et par ansøgninger og alligevel mild nok til at stå på tænderne naturligt. Hvis du vil bruge blegningspen man blot anvender en lille klat gel på de berørte tænder, overlader det til tørre i omkring 60 sekunder, og derefter skyller ens mund ellers tillader gelen at vaske naturligt i ens spyt eller næste gang en forbruger en drink eller nogle fødevarer. Gelen vil efterlade selv brunet tænder ser meget hvidere naturligt kan kun fjerne pletter og er ikke effektiv mod tand-henfald efter blot et par programmer, og regelmæssig brug kan holde dine tænder lysere, hvidere og nemmere at holde ren.

Reklamer

From → Uncategorized

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: